'Coucke zet Kompany volledig voor schut bij RSCA, bom dreigt te ontploffen' Sport
Sport

'Coucke zet Kompany volledig voor schut bij RSCA, bom dreigt te ontploffen'

'Coucke zet Kompany volledig voor schut bij RSCA, bom dreigt te ontploffen'

Het laatste woord over de paleisrevolutie bij RSC Anderlecht is nog niet gezegd. Ook niet binnenskamers, zo lijkt. Zo is het nog maar de vraag hoe speler-manager Vincent Kompany denkt over alle veranderingen.

“Het Project Kompany werd al enkele keren bijgestuurd", schrijft de Franstalige krant L'Avenir. "Onder meer bij het aantrekken van Frank Vercauteren, wiens koppig pragmatisme niet past bij het romantische voetbal van Kompany. De terugkeer van Vercauteren zorgde er alleszins niet voor dat Kompany het minder voor het zeggen heeft in Neerpede."

"Kompany wordt gedegradeerd"

"Op dat vlak zal de komst van de nieuwe CEO Karel Van Eetvelt wél voor verandering zorgen. Kompany zal gedegradeerd worden", gaat de krant verder. “Binnenkort zal Kompany een raad van bestuur boven zich moeten dulden. Met mensen die hem niet blindelings zullen volgen, zoals Coucke dat wél deed."

"Het is nog maar de vraag hoe een sterke persoonlijkheid als Kompany daarmee zal omgaan. Hij kreeg afgelopen zomer de sleutels van de club van zijn hart in handen, maar moet zich nu alweer neerleggen bij een compleet nieuwe hiërarchie", besluit de krant.

Niet langer de redder van paars-wit

Met de grote veranderingen bij Anderlecht, zet Marc Coucke zijn vedette wel serieus voor schut. Vorige zomer werd Kompany teruggehaald als de redder van Anderlecht. Vince The Prince kreeg veel verantwoordelijkheid en macht, maar zal nu plots nieuwe bazen boven zich moeten dulden. De bom dreigt dus nog te ontploffen in Neerpede...

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws