Zanger Helmut Lotti (50) kondigt bijzonder verrassend nieuws aan Buitenland
Buitenland

Zanger Helmut Lotti (50) kondigt bijzonder verrassend nieuws aan

Zanger Helmut Lotti (50) kondigt bijzonder verrassend nieuws aan

Helmut Lotti gaat het over een heel andere boeg gooien. De 50-jarige zanger ruilt het symfonisch orkest voor een rockband. Hij hoopt te kunnen optreden op Pukkelpop en/of Werchter.

"We zijn momenteel een rockband aan het samenstellen. Ik schat dat we met een 8 à 10 mensen op het podium zullen staan", verrast Helmut in Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk weer zoals in the good old days. Ik heb jaren geleden nog zo'n gevarieerd repertoire gespeeld: van een medley met Elvis-nummers tot rocksongs van Meat Loaf, of zelfs een ballad van 'All by Myself' en wat Vlaamse nummers. Dat kan allemaal op een festival."

Festivalorganisatoren kunnen Helmut en zijn band vanaf nu dus boeken. "Ik zou met deze festivaloptredens ook graag een ander publiek aanspreken. Vooral de mensen die anders niet naar mijn concerten komen kijken", stelt Helmut. Het doet wat denken aan de passage van Willy Sommers twee jaar geleden op Pukkelpop. "Het is nu niet direct mijn doel om de jeugd hiermee te gaan aanspreken. Maar als dat ervan zou komen, is dat leuk, natuurlijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws