‘Van Eetvelt en Vandenhaute nemen dit besluit over toekomst Kompany bij RSCA’ Sport
Sport

‘Van Eetvelt en Vandenhaute nemen dit besluit over toekomst Kompany bij RSCA’

‘Van Eetvelt en Vandenhaute nemen dit besluit over toekomst Kompany bij RSCA’

Met Karel Van Eetvelt en Wouter Vandenhaute haalde Marc Coucke twee grote namen naar RSC Anderlecht. De twee moeten de lijnen gaan uitzetten bij paars-wit. Heeft dat ook gevolgen voor speler-manager Vincent Kompany?

Zoals het er nu naar uitziet, zal Kompany alleszins minder macht hebben binnen Anderlecht. Toch zal Kompany wellicht blij zijn met de komst van Van Eetvelt en Vandenhaute. Dat heeft alles te maken met het feit dat vooral die laatste dezelfde visie heeft als Kompany.

"Het plan dat Vandenhaute indertijd opstelde, heeft op sportief vlak veel raakvlakken met dat waarmee Vincent Kompany voorbije zomer op de proppen kwam", schrijft Het Nieuwsblad.

"Dat is ook echt wat ik wilde"

Vandenhaute zelf geeft aan dat hij Kompany's visie toejuicht. "Die visienota komt zelfs honderd procent overeen met wat Kompany wil”, zegt Vandenhaute in de krant. “Veel belang aan de jeugdwerking op Neerpede, dominant en mooi voetbal vanuit een welomlijnde visie, en als begin- en eindpunt: winnen. Dat is ook echt wat ik wilde.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws