Karel Van Eetvelt irriteert Club Brugge-fans meteen met deze uitspraken Sport
Sport

Karel Van Eetvelt irriteert Club Brugge-fans meteen met deze uitspraken

Karel Van Eetvelt irriteert Club Brugge-fans meteen met deze uitspraken

Karel Van Eetvelt werd dinsdag bij RSC Anderlecht aangekondigd als nieuwe CEO. Van Eetvelt stond de pers niet veel later te woord en... haalde zich meteen de woede van de supporters van eeuwige rivaal Club Brugge op de hals.

Van Eetvelt gaf onmiddellijk te kennen dat hij een échte Anderlecht-man is. "Dit is best emotioneel, hoor. Eén van mijn prilste jeugdherinneringen is hoe ik in 1973 als zesjarige met mijn pa en nonkel naar Lierse-Anderlecht ging", steekt hij van wal in Het Nieuwsblad.

"Ik zag Rensenbrink - mijn idool - flitsen op links en zijn verdediger de tribune injagen met zijn schijnbewegingen. Toen werd ik verliefd op de club. Ik ruik die hotdog nog en herinner me zelfs nog dat ik gemorst heb op mijn T-shirt."

"Ik zit vol passie voor Anderlecht"

"Ik zit vol passie voor Anderlecht", ging Van Eetvelt. Waarna hij zich ongetwijfeld de woede van de Club Brugge-fans op de haalde: "Tegen mijn dochter zei ik ooit: Je mag met eender welk lief thuiskomen, zolang hij maar niet voor die ene club (bedoelt Club Brugge, nvdr.) is waarvan ik nu de naam niet ga uitspreken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws