Woensdag 15 Januari 2020 - 21:00   I   Bron: RTL Nieuws  I   door Redactie

Lisa (32) vertelt openhartig over haar seksverslaving: "Ik ging keihard vreemd en masturbeerde me voor mannen"

Lisa (32) vertelt openhartig over haar seksverslaving:

Op RTL Nieuws vertelt de 32-jarige Lisa over haar seksverslaving. Daardoor bouwde ze een echt dubbelleven op.

Lisa is overigens niet haar echte naam. Ze wil enkel anoniem getuigen. Intussen heeft ze al vier jaar afscheid genomen van haar vorige seksleven. “Wanneer het begonnen is? Ik denk al vanaf mijn puberteit. Ik wilde altijd aandacht van mannen. Van mijn vriendje kreeg ik het niet genoeg, dus zocht ik contact met anderen", legt ze uit.

Lisa trouwde in 2009 met haar jeugdliefde. “Dat jaar had ik ook een seksueel traumatische ervaring op het werk. Vanaf dan is mijn seksverslaving zo getriggerd dat ik echt begon af te spreken met andere mannen om seks te hebben. Ik ging keihard vreemd, jarenlang leidde ik een dubbelleven.”

Meer dan honderd

"Met hoeveel mannen ik in die periode seks heb gehad? Ik ben de tel kwijtgeraakt. Ik denk meer dan honderd, inclusief chatten en webcam. Dan masturbeerde ik voor mannen die meekeken. Hoeveel pijn mijn vagina ook deed na verloop van tijd, ik bleef ermee doorgaan. Alles om die mannen te pleasen. Tijdens mijn huwelijk zag ik soms meerdere mannen per dag.”

Lisa ging vijf jaar geleden professionele hulp zoeken. Pas toen besefte ze dat ze verkeerd bezig was. “Nu voel ik me schuldig, toen niet. Ik ben niet trots op mijn verleden. Het was geen leuke periode in mijn leven. Ik verwarde seks met liefde. Ik dacht dat die mannen me leuk vonden en ik was verslaafd aan hun aandacht.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Seks