'Verschueren klopt aan bij PSG en wil toptransfer afronden bij Anderlecht' Sport
Sport

'Verschueren klopt aan bij PSG en wil toptransfer afronden bij Anderlecht'

'Verschueren klopt aan bij PSG en wil toptransfer afronden bij Anderlecht'

Bij RSC Anderlecht verwachten ze dat Michael Verschueren nog voor het einde van deze mercato voor vuurwerk zorgt. Het is aan Verschueren om creatief te zijn en de huidige kern van paars-wit tegelijkertijd af te slanken en te versterken.

Een moeilijke opdracht. Zeker als je weet dat er weinig financiële middelen voorhanden zijn. Verschueren zal dan ook zijn beste beentje moeten voorzetten.

PSG

Om Anderlecht aan een toptransfer te helpen, hoopt Verschueren op hulp van Paris Saint-Germain. Verschueren wil zijn goede contacten als lid van de ECA, de federatie van Europese clubs, aan te spreken. Spelers die net te kort komen voor het eerste elftal van PSG zouden bij Anderlecht kunnen rijpen.

Ook afgelopen zomer hoopte Verschueren al zaken te doen met PSG, maar toen gebeurde dat niet. Of hij nu meer succes zal hebben, moet nog blijken.

Toptransfer

Daarnaast is het de bedoeling van Verschueren om zo snel mogelijk een toptransfer af te ronden. Een vertrek van Elias Cobbaut zou de sportief directeur alvast kunnen helpen. De verdediger - Anderlecht wil 10 miljoen vangen - zou de nodige fondsen vrijmaken voor een nieuwkomer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws