Vrijdag 17 Januari 2020 - 22:25   I   door Redactie

Avenatti bezorgt Standard zege na spektakelmatch in Mechelen

Avenatti bezorgt Standard zege na spektakelmatch in Mechelen

Standard heeft vrijdagavond een belangrijke zege geboekt op het veld van KV Mechelen. De ploeg van Michel Preud'homme won, na een onderhoudende partij, met 2-3 Achter de Kazerne. Invaller Felipe Avenatti kroonde zich met een late goal tot matchwinnaar.

In een flauwe eerste helft leek geen van beide teams te gaan scoren. Dat was echter buiten Amallah gerekend. Op slag van rust pakte die uit met een klasseflits. Amallah plukte de bal heerlijk uit de lucht, kapte Swinkels uit en nam tot slot ook Thoelen te grazen: 0-1. Een koude douche voor Mechelen.

Na de pauze knokte de thuisploeg zich opnieuw in de match. Na vijf minuten spelen kopte De Camargo de gelijkmaker tegen de touwen. In de slotfase zorgde Laifis, met wat geluk, na een voorzet van Carcela voor de 1-2, maar opnieuw reageerde Mechelen via De Camargo. Via de Braziliaanse Belg stond het al snel weer gelijk.

Avenatti beslist de match

In het absolute slot van de match trok Standard toch nog het laken naar zich toe. De Mechelen-defensie slaagde er niet in om een voorzet weg te krijgen en uiteindelijk toonde Avenatti zich koelbloedig. De invaller trapte raak en zorgde zo voor een 2-3-eindstand.

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Standard  I  sport  I  voetbal