Zanger Will Ferdy reageert voor het eerst op keiharde diagnose: “Hopeloos verloren” Buitenland
Buitenland

Zanger Will Ferdy reageert voor het eerst op keiharde diagnose: “Hopeloos verloren”

Zanger Will Ferdy reageert voor het eerst op keiharde diagnose: “Hopeloos verloren”

Onlangs werd bij Will Ferdy de ziekte van Parkinson vastgesteld. De zanger reageert nu voor het eerst in Primo.

"Nu de diagnose van de ziekte gevallen is, weet ik tenminste waar ik aan toe ben”, zegt Will. “Maar eigenlijk was het nauwelijks een verrassing. Dik vijf jaar geleden had ik al het vermoeden dat ik de ziekte van Parkinson had. Op het podium heb ik meer dan eens gezegd dat ik ‘de koninklijke ziekte heb’, verwijzend naar de bevende handen van koning Albert II."

Sinds de behandeling gestart is, voelt Will zich wel zekerder. Zijn handen beven nauwelijks nog en ook eten en drinken doet hij weer zonder knoeien. “Zelfs mijn handschrift is merkelijk verbeterd. Logisch dus dat ook mijn moraal weer is toegenomen”, aldus de zanger. “Jammer genoeg zijn jaren zonder gepaste medische hulp verloren gegaan."

Verbetering

“Die jaren zijn, helaas, hopeloos ribbedebie”, beseft Will. “Maar dat er beterschap werd vastgesteld, is voor mij van grote betekenis. Uiteraard zal ik geduld moet blijven oefenen omwille van de tijd dat er geen aandacht aan mijn ziekte werd geschonken. Er bestaat nog een kans op een geringe verbetering, waarna de parkinson zal stabiliseren”, weet hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws