Maandag 11 Februari 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Marianne Devriese na terugkeer in Familie: "Is dit wel geloofwaardig?"

Marianne Devriese na terugkeer in Familie:

Voor Marianne Devriese wacht er een hele uitdaging in Familie. Ze moet ervoor zorgen dat de kijkers van Familie Evy vergeten en een totaal nieuwe rol neerzetten.

“Ik heb veel reacties gekregen. Mensen zeiden dat ze het zo spijtig vonden, echt hart­verwarmend. Maar zó lang hebben ze mij dus niet hoeven te missen. (lacht) Dat ik terugkeer in Familie, zie ik als een teken van vertrouwen van de makers. Ik ben hen ontzettend dankbaar. Ik mag nog niet vertellen wat er precies aan de hand is. Toen ik het scenario las, dacht ik: Is dit wel geloof­waardig? Maar het is gedurfd en goed voor het verhaal", zegt Marianne in Het Nieuwsblad.

Marianne heeft een nieuw kapsel en moest naar de fitness om er scherper uit te zien. "Ik had twaalf weken om dat voor mekaar te krijgen. Ik trainde vier keer anderhalf uur per week. Als ik niet op de set stond, tenminste. Anders hield ik het op twee keer anderhalf uur per week. Ik heb een voltijdse job en ook drie dochters, je moet het nog gecombineerd krijgen. Gelukkig kon ik met een personal trainer werken, zonder die man had ik dit niet gekund. Er komt veel krachttraining bij kijken, dat was nieuw voor mij.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Marianne Devriese  I  Familie  I  showbizz  I  n365