Zaterdag 18 Januari 2020 - 11:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft er genoeg van: “Het gebeurt gewoon te veel naar mijn goesting”

Boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft er genoeg van: “Het gebeurt gewoon te veel naar mijn goesting”

De bosbranden die Australië teisteren, bezorgen boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ veel hartzeer. Zelf heeft hij er ook enkele bosbranden meegemaakt.

"Bosbranden in Australië zijn ‘normaal’”, legt Jan uit in Dag Allemaal. “Ze noemen de zomer daar niet voor niks ‘the fire season’. Wij moesten dan altijd heel voorzichtig zijn. Zo moest ik bijvoorbeeld opletten dat ik niet zomaar met de squad ging rijden op de dorre velden, want zo kon er brand ontstaan."

“Bij mij in de buurt, in de bergen waar ze ook voor ‘Boer Zkt Vrouw’ opnamen hebben gemaakt, heeft onlangs nog een vrij grote brand gewoed”, weet Jan te zeggen. Men zou dan ook denken dat hij blij is dat hij terug in België woont. “Blij is veel gezegd, maar ik denk wel dat ik een verstandige keuze heb gemaakt”, aldus Jan.

Te veel

“Zo vin dik het wel fijn dat ik in België weer eens groen gras heb gezien”, lacht Jan. “Hier heeft het de afgelopen maanden veel geregend, iets te veel naar mijn goesting zelfs. Maar liever dat dan wat ze nu in Australië meemaken”, besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  Jan  I  shownieuws