Boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft er genoeg van: “Het gebeurt gewoon te veel naar mijn goesting” Buitenland
Buitenland

Boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft er genoeg van: “Het gebeurt gewoon te veel naar mijn goesting”

Boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft er genoeg van: “Het gebeurt gewoon te veel naar mijn goesting”

De bosbranden die Australië teisteren, bezorgen boer Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ veel hartzeer. Zelf heeft hij er ook enkele bosbranden meegemaakt.

"Bosbranden in Australië zijn ‘normaal’”, legt Jan uit in Dag Allemaal. “Ze noemen de zomer daar niet voor niks ‘the fire season’. Wij moesten dan altijd heel voorzichtig zijn. Zo moest ik bijvoorbeeld opletten dat ik niet zomaar met de squad ging rijden op de dorre velden, want zo kon er brand ontstaan."

“Bij mij in de buurt, in de bergen waar ze ook voor ‘Boer Zkt Vrouw’ opnamen hebben gemaakt, heeft onlangs nog een vrij grote brand gewoed”, weet Jan te zeggen. Men zou dan ook denken dat hij blij is dat hij terug in België woont. “Blij is veel gezegd, maar ik denk wel dat ik een verstandige keuze heb gemaakt”, aldus Jan.

Te veel

“Zo vin dik het wel fijn dat ik in België weer eens groen gras heb gezien”, lacht Jan. “Hier heeft het de afgelopen maanden veel geregend, iets te veel naar mijn goesting zelfs. Maar liever dat dan wat ze nu in Australië meemaken”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws