Koen Wauters en Valerie De Booser na 17 jaar uit elkaar: "Dit is zo zwaar" Buitenland
Buitenland

Koen Wauters en Valerie De Booser na 17 jaar uit elkaar: "Dit is zo zwaar"

Koen Wauters en Valerie De Booser na 17 jaar uit elkaar: "Dit is zo zwaar"

Koen Wauters en Valerie De Booser zijn geen koppel meer. Na 17 jaar hebben ze besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Ze deelden dat nieuws zelf mee via Instagram.

"Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen", luidt het. "Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing."

"We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid. Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus: de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven."

Geen derde partij

"Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren. Dank daarvoor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws