"Anderlecht solt met een groot voetballer als Vincent Kompany" Sport
Sport

"Anderlecht solt met een groot voetballer als Vincent Kompany"

"Anderlecht solt met een groot voetballer als Vincent Kompany"

De zoveelste paleisrevolutie bij Anderlecht valt niet in goede aarde bij Nico Dijkshoorn, de vaste columnist van Het Nieuwsblad. De Nederlander heeft ook medelijden met Vincent Kompany.

"Arme, arme, arme Vincent Kompany", schrijft Dijkshoorn in Het Nieuwsblad. "Hij dacht zich te verbinden aan een voetbalclub met gevoel voor traditie en moet nu, na een driekwart jaar ploeteren, dagelijks het idee hebben dat hij in een oude aflevering van de televisieserie ­Dallas figureert. Hij is veranderd in een ­behulpzaam klein olieboertje, met wie naar hartenlust wordt geschoven. Ik denk dat nooit eerder in de voetbalgeschiedenis zo is gesold met een groot voetballer."

"Alle feestvreugde en opwinding rond zijn aanstelling is veranderd in verbitterd knarsetanden. Je zou dit met een beetje goede wil kunnen uitleggen als een meesterzet van Coucke. Zet een volksheld voor de groep, verkoop seizoenkaarten, hoop op een wonder en als dat niet gebeurt, weet je dat het heel lang gaat duren voor iemand op de tribune heel hard 'slappe mossel' naar Kompany gaat roepen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws