Valerie De Booser: "Met Koen heb ik een megagoeie vent" Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser: "Met Koen heb ik een megagoeie vent"

Valerie De Booser: "Met Koen heb ik een megagoeie vent"

De breuk tussen Koen Wauters en Valerie De Booser zorgt voor heel wat beroering. Ze komt ook als een verrassing. Gisteren kondigden Koen en Valerie het spijtige nieuws aan op Instagram. Na zeventien jaar zetten ze een punt achter hun relatie.

De twee verhuisden afgelopen zomer nog van hun landhuis in Heffen bij Mechelen naar Gent, waardoor Valerie dichter bij haar zieke mama kon wonen. Ze zei bij James Cooke nog hoeveel steun ze van haar man kreeg. "Koen heeft mij altijd erg hard gesteund in alles. Dan besef ik echt dat ik een megagoeie vent heb”, klonk het.

Koen vertelde een tijdje geleden nog dat er wel eens problemen waren in zijn relatie met Valerie. “Natuurlijk is er al eens ruzie, dat gebeurt in elk huishouden. Soms ben ik te veel aan het werk en is er wat meer afstand tussen ons. Dan moet je allebei willen werken aan de relatie, om elkaar terug te vinden. Dan moet je weer de liefde en kracht vinden om telkens opnieuw voor elkaar te kiezen. Maar het zit nog heel goed tussen Valerie en mij. Er waren meer ups dan downs", zei hij toen nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws