Conner Rousseau waarschuwt: "Als dat gebeurt, is dat het einde van België" Politiek
Politiek

Conner Rousseau waarschuwt: "Als dat gebeurt, is dat het einde van België"

Conner Rousseau waarschuwt: "Als dat gebeurt, is dat het einde van België"

Volgens sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27) kunnen nieuwe verkiezingen maar beter vermeden worden. Dan is het einde van het land volgens hem in zicht.

"Je moet ook denken aan de toekomst van dit land, maar dan moet je wel tonen dat het systeem werkt. Anders gaan mensen die tegen het systeem zijn, alleen maar meer redenen krijgen om te zeggen dat we het systeem moeten stoppen", zegt Rousseau in Het Nieuwsblad.

"Ook PS moet daarvoor opletten. Als het uitdraait opnieuwe verkeizingen, dan gaan we naar het einde van het land. Dan gaat extreemrechts door het dak", voorspelt Rousseau.

Informateurs

Hij vindt overigens ook dat informateurs Coens en Bouchez nog beter werk zouden kunnen verrichten. "Ik ga zo weinig mogelijk reactie geven, dat helpt niet. Maar ik denk wél dat de informateurs nog een tandje bij kunnen steken. Er ligt nu niets op tafel", zegt Rousseau daarover.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws