‘Antoine Griezman alweer weg bij Barcelona, akkoord over nieuwe supertransfer’ Sport
Sport

‘Antoine Griezman alweer weg bij Barcelona, akkoord over nieuwe supertransfer’

‘Antoine Griezman alweer weg bij Barcelona, akkoord over nieuwe supertransfer’

Antoine Griezmann (28) speelt nog maar sinds de zomer bij FC Barcelona, maar de kans is groot dat hij Camp Nou snel weer verlaat. Volgens de meest recente geruchten begeeft de Fransman zich alweer naar de exit bij Barça.

Volgens Don Balon had Griezmann zich veel meer voorgesteld bij zijn overgang naar Barcelona en de samenwerking met sterspeler Lionel Messi. In werkelijkheid zou Griezmann het niet zo goed kunnen vinden met de Argentijn en dat zorgt voor de nodige problemen.

Daarom zou Griezmann na het seizoen alweer andere oorden willen opzoeken. Bij Barcelona hebben ze weet van de situatie en zouden ze Griezmann ook willen laten gaan. Zoals de kaarten nu liggen, lijkt de toekomst van de wereldkampioen in Parijs te liggen.

Parijs

Paris Saint-Germain trekt alvast flink aan de mouw van Grizou. De Franse grootmacht zou minstens 120 miljoen euro veil hebben voor de aanvaller. Met Griezmann zou er zelfs al een akkoord zijn over een samenwerking. Hij zou een lucratief contract kunnen ondertekenen bij PSG.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws