Zondag 19 Januari 2020 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Erik Van Neygen en Sanne zwaar uitgescholden: "Lolita en hoer"

Erik Van Neygen en Sanne zwaar uitgescholden:

Erik Van Neygen (69) en Sanne (47) staan samen 30 jaar op de planken en zijn zo lang ook al een koppel. Zij was destijds amper 17 en hij een getrouwde vader van 39. Dat zorgde toen voor heel wat roddels en negatieve commentaren.

"Ja, k ben versleten voor lolita en hoer, Erik voor een ouwe bok met zijn groen blaadje", reageert Sanne in Het Laatste Nieuws. "Er werd ons verweten dat we het allebei deden om meer succes te hebben. De dag dat het nieuws van onze 'verboden liefde' uitkwam, fietste ik naar school en zag ik aan menstens drie krantenkiosken een groot bord met onze foto op de cover van een blad en hoe mijn ogen daarop met sigaretten waren weggebrand."

Toch zijn de twee nog steeds samen. "Ons geheim? Wij horen bijeen, al doen wij ook veel dingen los van elkaar. Ik steek veel tijd in mijn job als schooldirectrice, Erik heeft er geregeld nood aan om alleen tot rust te komen. Dan gaat hij wandelen, zondert zich af met zijn gitaar of trekt hij een paar dagen in Frankrijk het klooster in. NOg elke avond ben ik blij dat ik naar huis, naar hem, kan komen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Erik Van Neygen  I  Sanne  I  shownieuws