Agenten schieten man dood in Brussel die hen aanviel met sabel Royalty
Royalty

Agenten schieten man dood in Brussel die hen aanviel met sabel

Agenten schieten man dood in Brussel die hen aanviel met sabel

In Brussel heeft de politie een man neergeschoten die hen aanviel met een sabel. De man is overleden aan zijn verwondingen. Het zou hierbij niet om een terreurdaad gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De politie kreeg vanochtend een melding binnen van een ouder echtpaar dat zei dat hun zoon "extreem gewelddadig" was in hun appartement. De politie ging ter plaatse en stelde vast dat de verdachte R.A. in het bezit was van een soort zwaard.

De vijftiger zou met zijn wapen een raam hebben stukgeslagen en geprobeerd hebben uit het raam te springen. De politieagenten probeerde nog om met de man te onderhandelen, maar tevergeefs.

De politie maande de man verschillende keren aan om zijn wapen neer te leggen. Agenten maakten gebruik van traangas om hem proberen te neutraliseren. Uiteindelijk werd een agent aangevallen door de man met het wapen, waarna die zijn dienstwapen gebruikte en de verdachte neerschoot. In de loop van de voormiddag is de man bezweken aan zijn verwondingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws