Kompany schept duidelijkheid over komst van nieuwe spits bij Anderlecht Sport
Sport

Kompany schept duidelijkheid over komst van nieuwe spits bij Anderlecht

Kompany schept duidelijkheid over komst van nieuwe spits bij Anderlecht

RSC Anderlecht verloor zondag met 1-2 van Club Brugge, maar debutant Antoine Colassin (18) wierp zich op als lichtpunt. Iets wat ook Vincent Kompany niet ontgaan is. Hij sprak zich na afloop van de klassieker uit over de komst van een nieuwe spits.

"We zijn rustig gebleven op de transfermarkt. Er wordt heel hard aangedrongen op een extra spits, maar we zijn een club die gelooft in onze eigen talenten", aldus Kompany bij Sporza. "Zes maanden geleden was Colassin er nog niet, maar we hebben hem goed ontwikkeld bij de U21 en vandaag heeft hij bewezen dat hij een spits is die in ons systeem heel veel kan betekenen."

Rationeel beslissen

Wil dat dan zeggen dat Anderlecht geen nieuwe spits meer gaat halen? "Dat probeer ik niet te zeggen, maar we moeten over alles rationeel zijn. We kunnen ons niet laten ophitsen door de buitenwereld", benadrukte de speler-manager van paars-wit.

"We moeten beslissingen nemen die rationeel zijn en die het belang van de club op lange termijn verdedigen. Als we weten dat er jongeren zijn, dan moeten we even nadenken en zien welke rol we daarin willen spelen", besloot Kompany.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws