Maandag 11 Februari 2019 - 08:47   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Vandaag zachter weer met af en toe lichte regen

Vandaag zachter weer met af en toe lichte regen

Na het stormweer van afgelopen weekend, kunnen we vandaag zachter weer verwachten. Dat meldt KMI. In de ochtend is het droog en zonnig. In de loop van de dag wordt het bewolkt, met kans op lichte regen.

Deze ochtend is het op de meeste plaatsen droog met zonnige perioden. Ten zuiden van Samber en Maas hangt er daarentegen nog veel bewolking. In de loop van de dag drijven er vanaf het noordwesten wolkenvelden over het land, waaruit af en toe wat lichte regen kan vallen, op de Ardense hoogten wordt dat smeltende sneeuw. De maxima liggen tussen 2 graden in de Hoge Venen en 7 of 8 graden in Laag-België. De wind waait matig uit west, ruimend naar noordwest en aan zee naar noord-noordwest.

Deze avond en nacht is het gedeeltelijk bewolkt. Een lokaal buitje is niet helemaal uitgesloten, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Er is kans op vorming van nevel of in de Ardennen lokale mist. Rijmplekken zorgen mogelijk voor plaatselijke gladheid. De temperatuur daalt tot rond -2 of -3 graden in de Hoge Venen, tot +2 graden aan zee en tot rond het vriespunt op de meeste andere plaatsen. De wind waait meestal zwak uit noord tot noordwest, krimpend naar west tot zuidwest.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KMI  I  n365