Maandag 20 Januari 2020 - 19:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Koen Wauters openhartig: “Een moment dat ik nooit vergeet”

In de zomer van 2002 duikt het gerucht op dat Koen Wauters een relatie heeft met Valerie De Booser. De magazines en de boekjes draaien overuren. Koen zal pas vijftien jaar later in een interview met Het Laatste Nieuws uit de doeken doen hoe het écht gegaan is.

Koen Wauters openhartig: “Een moment dat ik nooit vergeet”

Zo hingen Koen en Valerie op een gegeven moment aan de telefoon om de roddel persoonlijk uit te klaren. “Ik weet nog dat Valerie zei: ‘Sorry, ik hoor steeds vaker dat wij een koppel zouden zijn, maar weet dat dat gerucht niet van mij komt. Ik strooi dat zeker niet rond.’ Enfin, we praten wat, een fijn gesprek, en we nemen afscheid”, aldus Koen.

Er was duidelijk een klik tussen de twee, en het bleef niet bij dat ene telefoongesprek. “Na verloop van tijd vonden we nog eens een reden om elkaar te contacteren. En daarna nog eens. En nog eens. Op den duur werden dat ellenlange telefoongesprekken, vooral tijdens uitgebreide wandelingen met mijn hond Netse door het Zoerselbos."

Love at first sight

Tot een bepaald moment: Koen viert zijn 35e verjaardag en vraagt aan Valerie om langs te komen. “Ik vergeet nooit het moment waarop ze binnenkwam”, zegt Koen daarover in het interview. “Love at first sight. Ze is nooit meer weggegaan."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Koen Wauters  I  shownieuws  I  Valerie De Booser