Er moet Maarten Vangramberen iets van het hart: “Dan ben ik maar een freak” Sport
Sport

Er moet Maarten Vangramberen iets van het hart: “Dan ben ik maar een freak”

Er moet Maarten Vangramberen iets van het hart: “Dan ben ik maar een freak”

Het is algemeen bekend dat sportanker Maarten Vangramberen een fervent sporter is. Heel belangrijk voor Maarten is ook de bijpassende kledij.

"Ik heb me vroeger echt geërgerd aan die overdaad aan grijze loopschoenen”, geeft Maarten toe in Story. “Gelukkig is er vandaag meer kleur en variatie. Noem me gerust een freak, ja. Ik heb zo’n dertig paar loopschoenen, voor verschillende soorten ondergrond. En per paar heb ik bijpassende polsbandjes. In een mooie sportoutfit voel ik me gewoon beter, dat geeft me zelfvertrouwen”, zegt hij.

Voor Maarten is sporten ook een manier om dingen te verwerken, zegt hij. “Ja, tijdens het lopen werkt je brein helderder en vind je vanzelf oplossingen en inzichten”, klinkt het. “Bewegen werkt niet alleen preventief tegen bijvoorbeeld depressies of cardiovasculaire aandoeningen, maar is ook helend. Je krijgt het gevoel dat je veel dingen aankan. Ik luister ook bijna altijd naar podcasts tijdens het lopen, want je neemt informatie makkelijker op."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws