Donderdag 23 Januari 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: The Mirror  I   door Redactie

Emotionele Kate Middleton heel eerlijk: “Ik voelde me zo eenzaam”

Emotionele Kate Middleton heel eerlijk: “Ik voelde me zo eenzaam”

Kate Middleton bezocht woensdag een kinderdagverblijf in Cardiff. Daar gaf ze eerlijk toe dat ook zij het moeilijk had als kersverse moeder.

In het Ely and Caerau Children’s Centre in Cardiff kunnen ouders en hun kinderen tercht voor opvang en een praatje. “Had ik maar zoiets gehad”, zei Kate aldaar. “In dat eerste jaar, toen ik net bevallen was van George, werkte William nog voor de Search and Rescue."

"We kwamen hierheen, en ik zat samen met een piepkleine baby in het midden van Anglesey (een eiland in Wales, nvdr). Het was zo eenzaam, zo afgesloten. Er was geen familie in de buurt, en William deed nachtshiften."

Normaal

“Tegenwoordig zijn zo veel families verspreid over het hele land”, vertelde de hertoging van Cambridge aan een mama. “Het is veel moeilijker om op de andere generaties te rekenen voor steun.” Dat beaamde de moeder, en ze voegde eraan toe: “Daarom kan je naar hier komen, en tegen de mensen zeggen: ‘Ik heb niet geslapen’.” “En dan antwoordt iedereen: ‘Ik ook niet!’”, lachte Kate. “Het maakt het normaal. Niemand gaat je daarom scheef bekijken.

Kate benadrukte wel dat ze ook goede herinneringen heeft aan haar periode in Wales. Ze liet weten dat ze niet kan wachten om ook haar twee andere kinderen, Charlotte en Louis, eens mee te nemen. “We gaan zeker eens een reisje maken naar Anglesey.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kate Middleton  I  prins William  I  Wales