Donderdag 23 Januari 2020 - 16:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story   I   door Redactie

Tine Embrechts is erg eerlijk over haar relatie met Guga Baúl: “Dat gebeurt gewoon niet vaak”

Tine Embrechts vormt al jaren een prachtig koppel met haar partner Guga Baúl. Gelukkig klikte het meteen tussen Guga en de kinderen uit Tines eerdere relatie, Oscar (16) en Emilio (13).

Tine Embrechts is erg eerlijk over haar relatie met Guga Baúl: “Dat gebeurt gewoon niet vaak”

In Story zegt Tine dat ze enorm blij is dat Laurent (Guga’s echte voornaam, nvdr) zo’n goeie band heeft met haar twee oudsten, en dat het ook meteen klikte met Oscar. “Omdat Oscar op dat moment grote fan was van ‘Tegen De Sterren Op’ en hij Laurent heel cool vond”, vertelt de actrice. “Dat was een grote meevaller. Oscar en Emilio hadden er geen probleem mee toen ik vroeg of ze het niet erg zouden vinden als ze Laurent wat vaker zouden zien."

“Dikwijls zitten ze hier meer als maten te lachen en onnozel te doen. Dat vind ik wel tof”, geeft Tine eerlijk toe. “Maar Laurent kan ook streng zijn en dan accepteert Oscar dat.” Muziek blijkt een gezamelijke interesse van Guga en Oscar. “Bij Groeten Uit hadden ze zelfs achter mijn rug een nummer gerepeteerd voor mij. Toen moest ik wel een traantje wegpinken. Normaal gebeurt het niet zo vaak dat ze met Laurent iets doen waar ik niets van weet."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tine Embrechts  I  shownieuws  I  Guga Baúl  I  Tegen De Sterren Op