Zaterdag 25 Januari 2020 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Belang Van Limburg  I   door Redactie

Sean DHondt gooit het roer volledig om: “Dit is een grote stap, maar het voelt juist aan”

Sean DHondt gooit het roer volledig om: “Dit is een grote stap, maar het voelt juist aan”

De agenda Sean Dhondt (35) puilt uit. Hij is te zien in het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’, en duikt ook op in ‘Liefde Voor Muziek’. Daarnaast werkt Sean aan eigen nummers.

Sean heeft ervoor gekozen om ditmaal voor popnummers te gaan. “Het was Laura Tesoro die me vroeg waarom ik altijd voor rock koos. Schaamde ik me voor pop? Tja, ik ben nu eenmaal opgegroeid met metal en punkrock”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

“Het was dus een grote stap om pure pop te maken, terwijl ik het wel graag hoor”, zegt Sean. “Het kan me raken, ik word er nostalgisch of zelfs melancholisch van. Soms maakte ik met mijn bands Nailpin of Manoeuvres een nummer dat een klein beetje pop bevatte. Maar verder dan dat ging ik nooit."

Cool of niet cool

“Door het ouder worden ben ik er ook meer gaan berusten in wat mensen van me denken of van me verwachten”, geeft Sean toe. “Of wat wel en niet cool is. Door het nu effectief te maken, besef ik dat ik me niet aan een krampachtige spreidstand waag. Dit voelt juist aan. Ik hoop dat de songs ook uitgesproken voor- en tegenstanders hebben. Ik wil geen middle of the road”, besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sean Dhondt  I  shownieuws  I  The Voice Kids