Vlaams Belang is er niet over te spreken: “Zo kan het niet verder met dit land” Politiek
Politiek

Vlaams Belang is er niet over te spreken: “Zo kan het niet verder met dit land”

Vlaams Belang is er niet over te spreken: “Zo kan het niet verder met dit land”

Vlaams Belang pleitte op zijn nieuwjaarsreceptie voor een petitie voor nieuwe verkiezingen. Ondertussen heeft de partij van Tom Van Grieken al 50.000 handtekeningen verzameld.

"En toch blijft mijn partij de enige die openlijk durft pleiten voor nieuwe verkiezingen. Al een geluk dat verkiezingen om de zoveel tijd verplicht zijn, of de Belgische politieke elite zou ze gewoonweg nooit toestaan”, reageert partijvoorzitter Van Grieken in Het Laatste Nieuws.

Voor Van Grieken is het hoog tijd dat de onderhandelende partijen kleur bekennen. “Want ofwel heeft men vertrouwen in het Belgische bestel en dus ook in de Belgische kiezer, ofwel moet men bekennen dat het zo niet verder kan met dit land en praat men over meer autonomie voor de deelstaten. Maar niets kiezen en blijven aanmodderen is geen optie, de burger heeft er genoeg van”, klinkt het bij Van Grieken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws