Familie van vermiste piloot geeft zoektocht niet op: “We kunnen hem daar niet alleen achterlaten” Buitenland
Buitenland

Familie van vermiste piloot geeft zoektocht niet op: “We kunnen hem daar niet alleen achterlaten”

Familie van vermiste piloot geeft zoektocht niet op: “We kunnen hem daar niet alleen achterlaten”

De familie van de vermiste piloot David Ibbotson vraagt om de zoekacties niet te staken, zo schrijft BBC News. Ze willen niet dat hij daar op zichzelf wordt achtergelaten.

Ibbotson vloog voetballer Emiliano Sala van Nantes naar Cardiff toen hun vliegtuig op 21 januari nabij Guernsey neerstortte. Het lichaam van de Argentijnse spits werd gevonden in het wrak op de zeebodem, maar Ibbotson is nog altijd niet gevonden.

Een inzamelingsactie om de zoekactie naar de piloot te financieren heeft ongeveer 150.000 pond (ofwel 170.000 euro) opgeleverd. Kylian Mbappé, de Franse aanvaller van Paris Saint-Germain, heeft ruim 30.000 gedoneerd aan de zoektocht. Ook Gary Lineker heeft ruim 1.000 euro gedoneerd.

Danielle, de dochter van de vermiste piloot, vertelt hoe ze herhaaldelijk naar hem belde toen bekend werd gemaakt dat zijn vliegtuig was vermist. “Hij was geweldig, ik had zoveel geluk met hem als vader. Ik weet dat het lang kan duren, maar ik wil niet dat dit het einde is.”

Daarom hoopt ze dat een onderzoeksteam nog een laatste keer naar beneden afdaalt om te zoeken. De vrouw van Ibbotson, Nora, voegde er nog aan toe: “We houden nog steeds een beetje vast. Natuurlijk weten we dat hij weg is, maar we willen hem terug. We kunnen hem daar niet alleen achterlaten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws