Guga Baul openhartig over relatie met Tine Embrechts: "Alle plannen herzien, het neemt veel tijd in beslag" Buitenland
Buitenland

Guga Baul openhartig over relatie met Tine Embrechts: "Alle plannen herzien, het neemt veel tijd in beslag"

Guga Baul openhartig over relatie met Tine Embrechts: "Alle plannen herzien, het neemt veel tijd in beslag"

Guga Baul werd verliefd op Tine Embrechts. Zij had al twee kinderen uit een vorige relatie: Emilio en Oscar.

“Het is uiteindelijk helemaal anders uitgedraaid, natuurlijk. Meteen twee kinderen er bovenop, in een andere stad gaan wonen. Ik heb mezelf echt wel een loer gedraaid. Dat heeft ook met jeugdige overmoed te maken, denk ik. Zo van ‘ik ga dat allemaal wel kunnen’”, vertelt Guga.

“Maar het is pas als je samenwoont, dat je beseft dat je je plannen moet herzien", vervolgt Guga in De Rotonde op Radio 2. "Meer nog: je start eigenlijk in de min. Je moet het verleden dat aanwezig is, proberen te neutraliseren, emotioneel gesproken dan. Pas dan kan je de volgende stap zetten. Plots ben je met z’n vieren. Vier verschillende mensen, met elk hun karakter, hun gewoontes. Die moet je leren aanvaarden. En dat neemt tijd in beslag. Jaren. En ik als controlefreak, wou de controle houden, maar dat lukte niet. Ik moest leren loslaten. Dat is de belangrijkste boodschap voor mezelf: sommige dingen moet je loslaten. Dan ontstaat er harmonie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws