Storck woest na Cercle Brugge-Anderlecht: "Ze willen ons uit eerste klasse" Sport
Sport

Storck woest na Cercle Brugge-Anderlecht: "Ze willen ons uit eerste klasse"

Storck woest na Cercle Brugge-Anderlecht: "Ze willen ons uit eerste klasse"

Cercle Brugge leek zondagnamiddag op weg naar de zege, maar verloor uiteindelijk nog met 1-2 van RSC Anderlecht. Bij Cercle voelen ze zich echter bestolen, trainer Bernd Storck op kop.

"Ik vind het heel erg voor de spelers", steekt Storck van wal bij Sporza. "Ze spelen 89 minuten de perfecte wedstrijd. We hadden de match onder controle. Alleen scoren we de tweede goal niet. En dan maken we wel een paar foutjes voorafgaand aan de tegengoals."

"Maar het belangrijkste is dat twee keer handspel bij Anderlecht niet gefloten werd. De vierde ref zei dat de VAR besliste dat het geen handspel was, maar dan heb ik daar een groot probleem mee. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt met Cercle. We hebben veel dergelijke voorbeelden. Als ze Cercle eruit willen, moeten ze het direct doen en niet via deze domme beslissingen", ging Storck verder.

"Ik wil dat het eerlijk is voor iedereen"

"Oké, we verliezen de wedstrijd ook door onze eigen fouten, maar in sommige situaties moeten ze ook beslissen om een penalty voor ons te geven. Ik wil dat het eerlijk is voor iedereen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws