Maandag 27 Januari 2020 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: NB  I   door Redactie

Wendy Van Wanten kondigt groot nieuws aan: “De enige juiste beslissing”

In november verschenen er verontrustende berichten over Wendy Van Wanten. De zangeres bleek overwerkt. Maar na een pauze van drie maanden heeft ze weer nieuwe moed gevonden om de toekomst aan te vatten.

Wendy Van Wanten kondigt groot nieuws aan: “De enige juiste beslissing”

"Optredens aflassen had ik nog nooit gedaan. In het begin vond ik dat moeilijk, maar rust bleek de juiste beslissing. Het heeft deugd gedaan”, geeft Wendy in een interview met Het Nieuwsblad toe. “Ik had een marathon gedaan van veertien optredens na elkaar, soms twee per dag."

“Tot ik op een nacht wakker werd met uitslag over mijn hele lijf. Stresseczeem", verklaart ze. "De dokter vertelde dat mijn lichaam een alarm gaf: ik had te veel gegeven en was over mijn limiet gegaan. Dat, in combinatie met de leeftijd en de menopauze, waardoor ik me toch onrustig en gejaagd voel, heeft ervoor gezorgd dat ik moest rusten."

Kriebelen

Drie maanden lang heeft Wendy het rustiger aan gedaan, al heeft ze zeker niet stilgezeten. “Ik heb heel veel gewandeld met mijn twee honden in het bos en aan zee”, zegt ze. “Ik heb boeken gelezen en veel gebreid, en ben weer fulltime huisvrouw geworden."

“Ik voel me nu goed en blij”, laat de zangeres nog weten. “De kaartjes die ik heb gekregen van de mensen, deden veel deugd. Iedereen wil me graag terugzien, en nu begint het echt weer te kriebelen om op het podium te staan. Maar in het begin zal ik het nog rustig aan doen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wendy Van Wanten  I  shownieuws