Justine Henin stelt zich serieuze vragen bij comeback Kim Clijsters: “Ik begrijp haar niet” Sport
Sport

Justine Henin stelt zich serieuze vragen bij comeback Kim Clijsters: “Ik begrijp haar niet”

Justine Henin stelt zich serieuze vragen bij comeback Kim Clijsters: “Ik begrijp haar niet”

Justin Henin bevindt zich momenteel in Australië. Als analiste voor Eurosport blikt ze vooruit op de comeback van Kim Clijsters.

Justine zegt dat zij zich alvast niet aan een terugkeer naar het professionele tenniscircuit zal wagen. “Ik heb natuurlijk wel wat herinneringen uit mijn verleden meegepakt, maar niet in die mate dat ik denk: ‘Ik mis het echt wel om in een stadion vol met publiek te staan.’ Ik hou ervan om over tennis te praten en van de ambiance te genieten, maar voor mij persoonlijk is er geen nostalgie naar die sterke emoties."

Dat Kim Clijsters nood heeft aan die emoties, verrast haar. “Nee, dat begrijp ik niet, maar ik respecteer het wel want ik vind het super dat zij de goesting heeft om zich die kans te verschaffen”, zegt Henin. “Ze heeft alle recht om het te proberen. Het is alleszins moedig. Ik was verrast zoals iedereen, ik had zoiets echt niet verwacht."

Geprikkeld

“Kim heeft altijd van de sport en het leven op het tenniscircuit gehouden, van het reizen en mensen ontmoeten. Ik vermoed dat ze dat leven erg gemist heeft. Gecombineerd met enkele speelsters van wie de carrières blijven duren heeft dat haar waarschijnlijk geprikkeld."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws