Dinsdag 28 Januari 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: The Mirror  I   door Redactie

Vader van Meghan Markle breekt helemaal: “Zo teleurgesteld in mijn dochter”

Vader van Meghan Markle breekt helemaal: “Zo teleurgesteld in mijn dochter”

Thomas Markle, de vader van Meghan, heeft in een interview met ‘Good Morning Britain nog maar eens uitgehaald naar zijn dochter.

Thomas wil niets liever dan dat het tot een verzoening komt met zijn dochter, maar zij wil niets meer van hem weten. Hij wil van zijn kant dolgraag kennismaken met het gezin van zijn dochter en daarvoor heeft hij nu een nieuw plan bedisseld: elke maand een interview geven, tot Meghan contact met hem opneemt.

“Als ik in de dertig dagen na dit interview niets hoor, dan waag ik opnieuw een poging”, aldus Thomas. “Ik wil niet voor de rest van mijn leven in stilte in mijn woonkamer zitten wachten tot iemand contact met me opneemt. Ik heb geen andere manier om hen te bereiken."

Teleurgesteld

“Mijn gezondheid is wankel. Ik heb veel last van stress door alles wat er gaande is. Elke dag gebeurt er wel iets nieuws en verschijnt de pers aan mijn deur. Ik ben nog steeds erg teleurgesteld. Natuurlijk houd ik van mijn dochter en mijn kleinzoon, en ik ben zeker dat ik van Harry zou houden, als ik hem zou ontmoeten."

“Ik denk dat dit een misverstand is dat tussen twee families opgelost moet worden”, aldus Thomas. “Ik weet niet echt hoe ik dit moet aanpassen, maar ik blijf hopen dat we op een bepaald moment weer bij elkaar komen. Maar ik ben zo teleurgesteld dat ik mijn kleinzoon nog niet heb gezien en ik mis mijn dochter écht."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  Thomas Markle  I  Harry