Dinsdag 28 Januari 2020 - 09:30   I   door Redactie

Opvallend vertrek bij Anderlecht: "Hij verpestte sfeer in kleedkamer"

Anderlecht nam afscheid van Thomas Didillon. Sterker nog: het versterkte een concurrent voor Play-off 1 met een goeie doelman. KRC Genk zal er wel bij varen. Al is er toch wel een duidelijke reden waarom RSCA hem toch aan Genk liet.

Opvallend vertrek bij Anderlecht:

Het Laatste Nieuws schrijft: "Thomas Didillon is geen allemansvriend in de vestiaire van Anderlecht. Hij werd door zijn ploegmakkers als arrogant beschouwd - een Frans trekje, klinkt het. Didillon zou zich naar verluidt beter voelen. Hij beschouwt zichzelf als 'slim' omdat hij al eens een boek leest. Niemand heeft graag die ene collega die neerkijkt op de rest, toch?"

"Desondanks had Didillon een grote invloed op de jeugd. Een té grote invloed, vond men op bestuursniveau. Er doen verhalen de ronde - en die komen niet uit één hoek - dat Didillon 's avonds met de jongeren op café ging, terwijl die jongens eigenlijk zouden moeten rusten. Het is wraakroepend dat een ervaren speler als Didillon - hij heeft zijn opleiding genoten in een gereputeerd Frans centrum en zat in de Ligue 1 - RSCA-talenten op het slechte pad zet."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  KRC Genk