Dinsdag 28 Januari 2020 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Zeer bijzonder nieuws over comeback van Bart De Pauw: “Dan zal het verhaal wel uit zijn”

Ruim twee jaar geleden maakte Bart De Pauw in een videoboodschap bekend dat zijn samenwerking met de VRT werd stopgezet, omdat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag.

Zeer bijzonder nieuws over comeback van Bart De Pauw: “Dan zal het verhaal wel uit zijn”

Intussen is er nog steeds geen vooruitgang in het gerechtelijk dossier, maar de roep om een comeback van de tv-maker wordt wel steeds groter. “Je ziet dan ook al hoe het verhaal zich verder zal aftekenen”, zegt media-expert Jules Hanot in Dag Allemaal. “Die comeback gaat hij verder op de achtergrond voorbereiden. Tot de tijd rijp is om weer een programma te dragen."

“Tenzij plots zou blijken dat hij toch echt zware feiten heeft gepleegd. Dan zal het verhaal wel uit zijn.” Maar dat weten we dus niet, ook al zijn we bijna 2,5 jaar verder. “En laat dit duidelijk zijn: dat is een regelrechte schande”, vindt Hanot.

Enorme verantwoordelijkheid

“Die mens weet nog altijd niet wat hem exact boven het hoofd hangt. Maar ondertussen is hij wel al die tijd gebroodroofd. Zijn bedrijf Koeken Troef! is zwaar geraakt en moest afslanken... Wie dat allemaal in gang heeft gestoken, draagt nu een enorme verantwoordelijkheid”, klinkt het bij de media-expert.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bart De Pauw  I  shownieuws