Dinsdag 28 Januari 2020 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Zorgwekkende berichten over acteur Kürt Rogiers: “Volledig gecrasht”

Kürt Rogiers is voor het programma ‘Beat VTM’ een opleiding aan het volgen om een volwaardig dameskapper te worden. Maar misschien heeft de acteur de uitdaging iets te licht opgevat.

Zorgwekkende berichten over acteur Kürt Rogiers: “Volledig gecrasht”

"Er komt zóveel bij kijken”, geeft Kürt toe in Dag Allemaal. “Je moet tegelijk over het mooie weer kunnen babbelen én goed kappen. En ’t is ook pure wiskunde. Neem nu vaktermen als 180°, 90° en 25° (de hoek die de schaar vormt ten opzichte van het hoofd, nvdr). Dat is echt heel technisch. Het was wat veel voor mij."

“Ik ben heel competitief ingesteld, en wou dus echt mijn punt voor VTM binnenhalen. Maar mijn tegenkandidate Kim was uiteraard ook gemotiveerd en bij de eerste opnamedag raakte ik volledig in paniek en ben ik echt volledig gecrasht."

Zo moe

Om te bewijzen dat hij niet overdrijft, haalt de acteur een voorbeeld aan: “De eerste draaidag is lang uitgelopen”, aldus Kürt. “Toen ik buitenkwam, belde ik naar mijn vader en voor het eerst in z’n leven heeft die heel ongerust naar mijn vrouw gebeld: ‘Wil je me verwittigen als Kürt is thuisgekomen? Hij klonk zo moe.'"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  shownieuws  I  Beat VTM