-->

Cath Luyten heeft een wel zeer vreemde gewoonte: “Op dat gebied ben ik echt een freak”

Cath Luyten heeft een wel zeer vreemde gewoonte: “Op dat gebied ben ik echt een freak”
Dinsdag 28 Januari 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Story  I  

Sinds kort is Cath Luyten weer te zien als presentatrice van ‘Vandaag over een jaar’. Story legde haar een paar persoonlijke vragen voor.

Wat zou zij bijvoorbeeld zélf graag realiseren tegen 2021? “Meer tijd steken in mijn beste vrienden en familie”, is het eerlijke antwoord. “Zij zijn de katalysators van mijn geluk. Dit jaar wil ik erover waken dat ik hen net zoveel warmte mag brengen als zij mij."

Met ‘Silence, please!’ heeft Cath ook een boek geschreven over stilte en bezinning. Hoe belangrijk zijn deze stille momenten in haar leven? “Steeds belangrijker, al blijf ik een prikkelzoeker”, geeft de presentatrice toe. “Mijn energie haal ik toch vooral uit contacten en babbels met mensen die me boeien. Maar mezelf opnieuw even opladen kan zeker ook gebeuren in stilte, en dan liefst ergens in de natuur, met stevig schoeisel en de blik op oneindig."

Freak

Cath laat ook nog weten dat ze meerdere vreemde gewoontes heeft, maar één in het bijzonder. “Ik ben bijvoorbeeld een dropfreak. Iets wat er bij de doorsnee Vlaming nochtans niet zo gemakkelijk in gaat. Maar als ik een zak open, gaat hij er hetzelfde uur nog aan”, bekent ze.

TAGS  I  Cath Luyten  I  Silence  I  please!  I  Vandaag over een jaar