Miss België Celine Van Ouytsel speelt binnenkort mee in deze wereldberoemde serie: “Ik kijk er enorm naar uit” Buitenland
Buitenland

Miss België Celine Van Ouytsel speelt binnenkort mee in deze wereldberoemde serie: “Ik kijk er enorm naar uit”

Miss België Celine Van Ouytsel speelt binnenkort mee in deze wereldberoemde serie: “Ik kijk er enorm naar uit”

Celine Van Ouytsel (23), de nieuwe Miss België, heeft een rolletje te pakken in ‘The Bold and the Beautiful’. Ze zal later dit jaar naar Los Angeles vliegen voor de opnames.

"De opnames staan nog niet exact ingepland, maar het zal voor de lente zijn”, zegt Van Ouytsel in Het Nieuwsblad. “Ik kijk er al enorm naar uit. Samen met mijn mama keek ik vroeger vaak naar Mooi en meedogenloos. We zijn superfans."

“Ik weet nog niet welk personage ik zal krijgen”, zegt Van Ouytsel. “Maar mochten ze me vragen om de geheime dochter van Brooke te spelen, zou dat heel geloofwaardig overkomen”, lacht ze.

Jani en Astrid

Darline Devos, de organisatrice van Miss België en fervent soapkijkster, wist de rol voor Celine te bemachtigen. Zij heeft goede banden met 'Mooi en Meedogenloos', zoals de reeks bij ons heet. Zo strikte ze actrice Katherine Kelly Lang, die Brooke Logan speelt, als jurylid tijdens de verkiezing van Miss België 2017.

Celine is zeker niet de eerste Belg die opduikt in de serie. Enkele jaren geleden was Jani Kazaltzis enkele afleveringen te zien als de kapitein van een luxejacht. En Astrid Coppens figureerde als model bij Forrester Creations, een modehuis in de soap.

Populair

Laatste nieuws