Meghan Markle aan de schandpaal genageld: “Het is verschrikkelijk hoe ze hem behandelt” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle aan de schandpaal genageld: “Het is verschrikkelijk hoe ze hem behandelt”

Meghan Markle aan de schandpaal genageld: “Het is verschrikkelijk hoe ze hem behandelt”

De familie van Meghan Markle is de laatste tijd niet weg te denken uit de media. Nadat haar vader slecht over Meghan sprak, laat nu ook haar halfzus van zich horen.

Het is niet de eerste keer dat Samantha Grant zich negatief uitlaat over haar halfzus Meghan Markle. In een interview met Newstalk ZB spreekt ze over de schande die Meghan de familie zou hebben aangedaan. Samantha zegt dat Meghan geen enkele rekening houdt met haar familie of de royals. “Ze moet gewoon volwassen worden”, klinkt het.

"Ik vind het heel erg voor mijn vader”, laat Samantha weten. “Zonder mijn vader was ze hooguit een serveerster geworden. Hij gaf haar alles en hoe zij nu met hem omgaat is gewoon verschrikkelijk." Samantha noemt Meghan zelfs een sociopaat: "Ze is hem verschuldigd hem op te zoeken of te bellen voor hij overlijdt. Anders is ze echt een sociopaat."

Thomas Markle, Meghans vader, gaf al herhaaldelijk aan dat hij niets liever wil dan opnieuw in contact te komen met zijn dochter en kleinzoon Archie, die hij nog nooit heeft ontmoet.

Populair

Laatste nieuws