Ontgoochelde Thibau Nys erg geschrokken: "Dit heeft me één ding geleerd" Sport
Sport

Ontgoochelde Thibau Nys erg geschrokken: "Dit heeft me één ding geleerd"

Ontgoochelde Thibau Nys erg geschrokken: "Dit heeft me één ding geleerd"

Thibau Nys wil iets doen wat Sven Nys nooit lukte: wereldkampioen worden bij de junioren. In het Zwitserse Dübendorf krijgt de 17-jarige Thibau daar de kans voor.

Nys moest vorige week een ontgoocheling doorspoelen. Hij werd pas derde in Hoogerheide en was zo 'slechts' 6 van de 7 wereldbekerwedstrijden. Hij mikte op 7 op 7. “Het zat er zeker in. Als je dat dan misloopt, zorgt dat wel voor een vleugje ontgoocheling. Noem het gerust een wake up-call", zegt Nys bij HLN.

"Ik had die cross perfect in handen, was moeilijk te kloppen. En dan loopt het toch nog fout. Het leert me één ding: dat ik zondag niet met té veel zelfvertrouwen aan de start mag komen.”

Weer

"Het wordt zwaar weer, hoorde ik. En naar verluidt zijn er een paar schuine, technische kantjes waar het verschil kan worden gemaakt. Maar misschien heb ik dat niet nodig. En kan ik speculeren op mijn sterke slotronde. Ik moet hoe dan ook uitgaan van eigen kracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws