Dinsdag 12 Februari 2019 - 11:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Marianne Devriese: "Zo denkt mijn man over mijn nieuwe look"

Marianne Devriese:

Marianne Devriese onderging een volledige metamorfose voor haar nieuwe rol in 'Familie'. Ze speelt nu Iris. Haar man Steve Geerts, ook acteur, is alvast erg blij met de nieuwe look van Marianne.

"Ik doe al weken aan krachttraining met een personal coach. In het begin was dat vier keer anderhalf uur per week, nu zit ik nog aan twee sessies per week. Dat blijft pittig. Heel wat vetmassa is ondertussen al ver­ vangen door spieren. Ik let ook meer op mjn voeding en ben ondertussen zelfs wat afgeval­len", vertelt Marianne in Dag Allemaal. 

Ze heeft ook een volledig ander kapsel. "Ik moet er zelf nog wat aan wennen, want deze nieuwe look is niet mjn eigen keuze. Ik had mjn haar voordien nog nooit gekleurd. Deze metamorfose is echt extreem voor mij, maar absoluut nodig en ideaal voor deze rol. Ik kan er dus wel mee leven. Zeker omdat ik ook tofe reacties krijg. Mijn dochters blijven alle drie fan van mjn vorige lange bruine lokken, maar mjn man heeft al een paar keer gezegd dat hj blj is met de nieuwe vrouw die in huis rondloopt", lacht Marianne.

"Tja, ik zie er anders uit, mjn conditie is beter en ik voel me energieker en opgewekter. Ik ben dus eigenljk ook een beetje nieuw."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Marianne Devriese  I  Familie  I  showbizz  I  n365