Zaterdag 1 Februari 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Us Weekly  I   door Redactie

Kate Middleton heeft het zeer moeilijk: “Ze is daar erg bang voor”

Kate Middleton heeft het zeer moeilijk: “Ze is daar erg bang voor”

Kate Middleton heeft het moeilijk met het vertrek van prins Harry en Meghan Markle naar Canada. Harry en Kate waren namelijk beste maatjes.

"Ze mist haar hechte band met Harry”, zegt een insider in Us Weekly. “Vroeger trok hij vaak op met zijn broer William, en dus ook met Kate. Het waren dikke maatjes, dat kan je ook zien op de foto’s die destijds van hen werden genomen. Maar ja, dat was voor de komst van Meghan, zij heeft alles veranderd..."

Terwijl William zich met andere staatshoofden bezighield tijdens officiële uitstapjes, waren Harry en Kate vaak samen te zien. “Kate en Harry hielden elkaar dan gezelschap”, klinkt het. “Hij maakte grapjes en bracht Kate aan het lachen. Een welkome afleiding tijdens een job die over het algemeen nogal saai genoemd kan worden."

Canada

Maar dit is allemaal verandert sinds Harry en Meghan naar Canada verhuisd zijn. “Ze heeft al tranen gelaten om zijn vertrek”, onthult de insider. “Ze wou dat ze met hem kon praten, en vreest dat ze nooit meer close zullen zijn.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kate Middleton  I  Harry  I  Meghan Markle