Colassin verlost matig Anderlecht tegen Moeskroen Sport
Sport

Colassin verlost matig Anderlecht tegen Moeskroen

RSC Anderlecht heeft zondagavond een nipte overwinning geboekt tegen Moeskroen. In de tweede helft zorgde youngster Antoine Colassin voor het enige doelpunt van de partij.

In de eerste helft was Anderlecht baas, zonder écht gevaarlijk te zijn. Paars-wit monopoliseerde de bal zoals Kompany dat wil, maar grote kansen leverde dat niet op. Amuzu maakte een fraai doelpunt, maar zag dat na tussenkomst van de VAR afgekeurd worden omwille van buitenspel.

Na de pauze bleef Moeskroen achter de feiten aanlopen en dat stelde Anderlecht - zelf ook lang niet geweldig - in staat om rustig verder te speuren naar een doelpunt. Twintig minuten voor tijd was het prijs. Colassin bewees nogmaals dat hij over torinstinct beschikt en zorgde voor de 1-0, meteen ook de eindstand.