Vanaken loopt vervelende blessure op, Club Brugge houdt hart vast Sport
Sport

Vanaken loopt vervelende blessure op, Club Brugge houdt hart vast

Vanaken loopt vervelende blessure op, Club Brugge houdt hart vast

Hans Vanaken kroonde zich zondagnamiddag met een laat doelpunt tot matchwinnaar tegen Antwerp, maar de Gouden Schoen kwam niet zonder kleerscheuren uit de strijd. Vanaken liep een blessure op aan de pols.

Na rust viel het al op dat Vanaken met een ingetapete pols op het veld verscheen. De Limburger liep een blessure op aan de pols nadat hij in de eerste helft een fout maakte op Antwerp-speler Buta. “We vielen en mijn arm zat onder hem”, aldus Vanaken in Het Nieuwsblad.

“Het is afwachten of het een barstje is. Ik heb pijnstillers genomen en mijn pols laten intapen. Maar het was niet handig om ermee te spelen. Ik had ook pijn bij het ingooien", verduidelijkt Vanaken de vervelende blessure.

Niet tegen Zulte Waregem?

Maandag moet nader onderzoek de ernst van de blessure uitwijzen. Bij Club Brugge houden ze alvast hun hart vast. Het is immers goed mogelijk dat Vanaken de terugwedstrijd in de halve finales van de Croky Cup tegen Zulte Waregem mist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws