Maandag 3 Februari 2020 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Joni wil beslist nog iets kwijt over 'Kamp Waes': ‘Hem vervloekte ik echt”

Joni wil beslist nog iets kwijt over 'Kamp Waes': ‘Hem vervloekte ik echt”

Zondagavond zagen we dat vijf kandidaten uit ‘Kamp Waes’ over de juiste Special Forces mindset bleken te beschikken. Belgisch kampioen reddend zwemmen Joni was hier één van.

Vooral tijdens de gijzeling kreeg Joni het even moeilijk. “Toen leek het plots wel héél echt”, zegt hij in Dag Allemaal. “Ik voelde meteen dat we aan de zwaarste oefening van ons traject zouden beginnen. Het was amper vijf graden die nacht, als je dan de hele tijd wordt overgoten met ijskoud water, kruipt de kou heel snel in je lijf."

"Maar ’t was vooral dat blijven zitten op die betonnen vloer, dat na al die uren een heuse kwelling werd", aldus Joni. "De stekende pijn in mijn billen en rug was een serieuze beproeving."

Bikkelhard

En dan kwam de zogenaamde ‘psychopaat’ nog op hun hielen staan. “Ik vervloekte die man, echt waar. Ik probeerde de pijn te verbijten, maar ’t was hard. Bikkelhard”, geeft Joni toe. “Bij David zag ik dat het nog een heel andere dimensie aannam. Hij trok helemaal bleek weg, we voelden dat hij het bewustzijn zou verliezen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kamp Waes  I  Joni  I  shownieuws