Maandag 3 Februari 2020 - 19:00   I   door Redactie

Jelle Vossen reageert na vreemde ingreep Club Brugge: "Dit is niet makkelijk"

Jelle Vossen reageert na vreemde ingreep Club Brugge:

Jelle Vossen (30) maakte in de slotfase van de voorbije transferperiode de overstap van Club Brugge naar Zulte Waregem. Bij zijn nieuwe werkgever debuteerde Vossen in stijl door prompt twee doelpunten te maken.

Het spreekt voor zich dat Vossen opnieuw een heel gelukkig voetballer is. "Dit is een geslaagd debuut”, reageert Vossen in Het Nieuwsblad. “Ik ben nog niet 100 procent ­tevreden, maar dat is niet meer dan normaal. Ik trainde nog maar twee keer met de jongens. Ik ben kritisch en had eigenlijk een derde keer moeten scoren. Maar ik kan eindelijk opnieuw genieten en ik voel me weer voetballer.”

Vervelend voor Vossen: woensdag, in de beker tegen zijn gewezen werkgever Club Brugge, mag hij niet aantreden. Een overeenkomst tussen beide ploegen waar Vossen kort na zijn transfer nog geen weet van had. Een vreemde ingreep van Club, maar Vossen moet zich er wel bij neerleggen.

"Niet makkelijk"

“Dat is jammer, maar die zaken zijn besproken", aldus Vossen. "Ik kan er niet veel over spreken. Het zal ­alleszins niet gemakkelijk worden", beseft de spits. "De spelers van Club zijn erop gebrand om die dubbel binnen te halen, maar we zullen hen een warm welkom geven.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  voetbal