Dinsdag 4 Februari 2020 - 14:30   I   door Redactie

Filip Joos keihard voor Club Brugge: “Ik ben dat écht beu”

Filip Joos keihard voor Club Brugge: “Ik ben dat écht beu”

Filip Joos kan Club Brugge niet meer volgen. De commentator vindt het maar niets dat Jelle Vossen in de beker niet mag aantreden tegen de club die hem vorige week verkocht aan Zulte Waregem.

“Het is bijzonder gek dat Vossen niet mag spelen tegen Club Brugge. Ik bedoel: je vindt een speler niet goed genoeg voor je eigen team, maar bent langs de andere kant wel bang van hem. En Club Brugge is toch een topploeg, hé”, aldus Joos in Extra Time.

“In het geval van Kaveh Rezaei (verhuurd aan Charleroi, nvdr.) betaalt Club Brugge bijvoorbeeld nog vijf procent van het loon van de speler. Vijf procent! Dat is echt om te zeggen “Tegen ons mag jij niet meespelen.” Ze zijn ook in dat geval dus bang van een speler die bij hen geen potten heeft gebroken.”

"Ik ben dat beu gehoord"

“Bij zo’n uitleenbeurten waarbij spelers niet tegen hun moederclub mogen aantreden ben ik het ook wel redelijk beu gehoord dat dat is zodat er geen verdachtmakingen kunnen volgen als de verhuurde speler slecht speelt", ging Joos onverstoord verder. "Dat klopt niet. Het is gewoon uit angst dat die speler in kwestie tegen zijn moederclub zou scoren.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Zulte Waregem  I  voetbal