Dinsdag 4 Februari 2020 - 13:30   I   door Redactie

Straffe details over transfer Vossen uitgelekt: 'Daarom speelt hij niet tegen Club'

Straffe details over transfer Vossen uitgelekt: 'Daarom speelt hij niet tegen Club'

De transfer van Jelle Vossen (30) deed de voorbije dagen al flink wat stof opwaaien. Vossen debuteerde met twee doelpunten bij Zulte Waregem, maar mag woensdag niet aantreden tegen zijn ex-werkgever Club Brugge. Opmerkelijk.

Club Brugge liet Vossen dan wel definitief naar Zulte Waregem gaan, toch slaagde blauw-zwart erin om voor mekaar te krijgen dat de spits niet tegen hen zal spelen. Ondertussen zijn vrijwel alle details omtrent de overgang uitgelekt.

"Beide clubs tekenden een geheimhoudingsclausule, maar de voorbije dagen lekten toch details uit over de afspraken die zijn gemaakt", schrijft Het Nieuwsblad. "Dat Vossen niet tegen Club in actie mag komen in de Beker van België, was al bekend. Maar nu blijkt ook dat er voor de competitie bepaalde afspraken zijn gemaakt."

Prijs van Vossen kan stijgen

"De prijs van Vossen zal stijgen als hij in de competitie tegen Club Brugge speelt", onthult de krant. "Het scenario kan zich alleen voordoen als Zulte Waregem Play-off 1 haalt. In de reguliere competitie speelden beide ploegen dit seizoen al twee keer tegen elkaar."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  voetbal