Dinsdag 4 Februari 2020 - 11:20   I   door Redactie

Francky Dury dropt vlak voor clash tegen Club Brugge bom over Jelle Vossen

Francky Dury dropt vlak voor clash tegen Club Brugge bom over Jelle Vossen

Zulte Waregem laat zich niet intimideren door Club Brugge. De fusieclub kwam met Club Brugge overeen dat de pas getransfereerde Jelle Vossen niet in actie zou komen tijdens het onderlinge bekerduel, maar dat is buiten trainer Francky Dury gerekend.

Daags voor de return in de halve finale van de Croky Cup dropte Dury alvast een bommetje. “Of Vossen in de selectie zit? Dat kan", deed de coach van Essevee mysterieus bij Het Laatste Nieuws.

Als Vossen speelt tegen Club Brugge, dan moet Zulte Waregem extra geld overmaken op de bankrekening van blauw-zwart. Dat is volgens Dury geen enkel probleem. "Het zou toch de bedoeling moeten zijn dat we voor zulke gevallen een spaarpotje hebben", klinkt het bij de trainer.

Signaal

Het zou ook een signaal zijn van Zulte Waregem richting een topclub, zegt Dury. “Dat is zo. Je voelt aan alles dat ploegen als Club Brugge steeds groter en sterker worden, ook op vlak van financiële middelen. We willen tonen: wij zijn Zulte Waregem, hé. met ons moet je rekening houden", aldus Dury nog.

Bij Club Brugge zullen ze het alleszins niet graag zien gebeuren. Blauw-zwart had gehoopt dat Vossen hoe dan ook niet in actie zou komen tegen hen. Zulte Waregem verdedigt morgen een 1-1-gelijkspel uit de heenmatch op Jan Breydel. Club op zijn beurt, moet nog vol aan de bak in het Regenboogstadion.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  voetbal