Kijkers van Thuis maken zich ernstig zorgen over Vic uit Thuis: "Zo beleefde hij de kidnapping" Buitenland
Buitenland

Kijkers van Thuis maken zich ernstig zorgen over Vic uit Thuis: "Zo beleefde hij de kidnapping"

Kijkers van Thuis maken zich ernstig zorgen over Vic uit Thuis: "Zo beleefde hij de kidnapping"

De kleine Vic werd levend en wel teruggevonden in Thuis. Toch was deze ontvoering erg heftig voor de kijkers.

Eddy vond het zoontje van Peter en Femke terug en kon de pesters ontmaskeren. De makers willen met deze verhaallijn de campagne tegen pesten ondersteunen. De 3-jarige Vic wilde niet meer naar school. Hij weende ook veel. Nu is duidelijk geworden waarom: hij werd gepest.

"De kijkers moeten zich niet ongerust maken: het kindje dat de rol van Vic speelt, heeft zich op geen enkel moment angstig of onveilig gevoeld", zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. "Op tv zag de kidnapping er voor de kleuter eng uit, maar dat is de kracht van tv.”

“Het touw waarmee hij werd vastgebonden, zat bijvoorbeeld erg los. De scènes die op tv spannend zijn, werden zonder de kleuter opgenomen. En bij de andere voelde hij zich voortdurend op zijn gemak. Niet alleen omdat zijn echte moeder in de buurt was, maar ook omdat het voor hem louter een spel was - zoals 'cowboy en indiaantje'."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws