Spanje opnieuw opgeschrikt door putdrama, weer in regio van Julen (2) Buitenland
Buitenland

Spanje opnieuw opgeschrikt door putdrama, weer in regio van Julen (2)

Spanje opnieuw opgeschrikt door putdrama, weer in regio van Julen (2)

In de Spaanse regio Andalusië is opnieuw iemand in een waterput gevallen. Ditmaal ging het om een vrouw van 72 die in een 26 meter diepe put viel in het dorpje Villanueva del Río y Minas bij Sevilla. De vrouw kon niet meer op eigen kracht uit de put komen, waarna de brandweer werd verwittigd.

In tegenstelling tot de put van de kleine Julen Rosello (2), die ook in een put was gevallen, was deze wel breed genoeg voor de politie en de brandweer. Daardoor kon de 72-jarige vrouw vlot uit de put bevrijd worden. De vrouw leed aan onderkoeling en werd naar het ziekenhuis gebracht. De Spaanse politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van de feiten.

Op 13 januari was Julen in een put van 110 meter gevallen. De jongen was op slag dood. De reddingswerkers hadden bijzonder veel werk omdat de put te smal was. In het weekend dat de jongen bevallen was, vond de politie het levenloze lichaam van een 45-jarige man die met zijn hond was gaan wandelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws