Tom Waes: "Dit is de reden waarom Dries Van Langenhove niet mag meedoen aan Kamp Waes" Buitenland
Buitenland

Tom Waes: "Dit is de reden waarom Dries Van Langenhove niet mag meedoen aan Kamp Waes"

Tom Waes: "Dit is de reden waarom Dries Van Langenhove niet mag meedoen aan Kamp Waes"

Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) had zich ingeschreven voor 'Kamp Waes', het nieuwe programma van Tom Waes. De VRT kondigde meteen aan dat er geen plaats voor Van Langenhove is.

"De redactie van ‘Kamp Waes’ zag dat Dries Van Langenhove zich had ingeschreven", zegt Tom Waes in Dag Allemaal. "We hebben dan aan de VRT gevraagd wat we daarmee moesten doen."

"En het antwoord luidde dat de openbare omroep het niet opportuun vindt om met de verkiezingen in aantocht een actieve politicus te laten deelnemen. (Van Langenhove is lijsttrekker van Vlaams Belang voor de Kamer in Vlaams Brabant, red) Daar heb ik alle begrip voor. Voor Dries zijn er andere plekken om zich te profileren."

Ergens vind Waes het ook wel jammer. "Ik was wel benieuwd, ja. Ik vermoed dat Dries fysiek wel in orde zal zijn, maar ‘Kamp Waes’ gaat verder dan dat. De meeste sportievelingen zullen al na de eerste dag afvallen. Statistisch gezien beschikt slechts twee procent van de bevolking over de juiste kwaliteiten voor de Special Forces."

Populair

Laatste nieuws